Τέντες και στέγαστρα εστιατορίου

Σκηνές για εστιατόρια και καφετέριες

Προσφέρουμε κομψές και μοντέρνες λύσεις για εστιατόρια και καφετέριες στους δρόμους: σκηνές για βεράντες εστιατορίων και εποχιακών χώρων, στέγαστρα, λόμπι εισόδου και περίπτερα για καλοκαιρινά καφέ, καθώς και βεράντες για χώρους στιλ στον τελευταίο όροφο σε στέγες ή ψηλότερους ορόφους κτιρίων.

Τα ελαφριά και ανθεκτικά υλικά σε κουφώματα γρήγορης συναρμολόγησης καθιστούν δυνατή τη δημιουργία σχεδόν οποιωνδήποτε σχημάτων και σχεδίων βεράντες και στέγαστρα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόσθετες επιλογές, όπως η εκτύπωση του λογότυπου στην πρόσοψη, η συναρμολόγηση του δαπέδου, η επίπλωση του χώρου και η δημιουργία κομψής διακόσμησης, ασυνήθιστος φωτισμός και σύστημα κλιματισμού.

Τα περίπτερα για καφέ και εστιατόρια της LUXTENT θα κάνουν τον χώρο πιο ελκυστικό και άνετο για τους επισκέπτες, ώστε να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Τέντες για εστιατόρια καλοκαιρινές βεράντες

Ο σχεδιασμός μιας καλοκαιρινής βεράντας επιτρέπει σε έναν χώρο να αυξήσει τον αριθμό των θέσεων καθώς και τη δημοτικότητά του μεταξύ των επισκεπτών. Οι επισκέπτες θα περάσουν το χρόνο τους με ευχαρίστηση σε όμορφους και άνετους χώρους με ευχάριστο φωτισμό και άνετη θερμοκρασία σε κάθε καιρό.

Τα περίπτερα και τα στέγαστρα μπορούν εύκολα να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν για άπειρες φορές, γεγονός που καθιστά δυνατή τη χρήση τους τόσο τοπικά όσο και για εκδηλώσεις και catering εκτός έδρας. Οι τέντες LUXTENT διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχημάτων, υλικών και λύσεων χρώματος. Επομένως, κάθε εστιατόριο ή καφέ μπορεί να αποκτήσει το δικό του μοναδικό σχέδιο που αντιστοιχεί στη γενική ιδέα του χώρου.

Τέντες catering εξωτερικού χώρου

Παράγουμε, εγκαθιστούμε, πουλάμε και μισθώνουμε κομψά περίπτερα και σκηνές για τροφοδοσία σε υπαίθριες εκδηλώσεις.

Η υπαίθρια τροφοδοσία σε ένα περίπτερο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα σταθερά καφέ και εστιατόρια που θα σας επιτρέψουν να παρέχετε υπηρεσίες σε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών κάθε φορά. Ξεχωριστές ευρύχωρες αίθουσες δεξιώσεων, ζώνες κουζίνας και τεχνικοί χώροι και χώροι αποθήκευσης εξοπλισμού θα τοποθετηθούν ελεύθερα και εργονομικά κάτω από τον θόλο του περιπτέρου και θα δημιουργήσουν άνετες συνθήκες για τους επισκέπτες και τα μέλη του προσωπικού.

Οι τέντες της LUXTENT καθιστούν δυνατή την οργάνωση της ζώνης εστίασης σε οποιοδήποτε μέρος βολικό για τον πελάτη, σε κάθε καιρό και για οποιοδήποτε αριθμό ατόμων.

Τέντες για εστιατόρια σε παραλίες και προβλήτες

Προσφέρουμε κομψά και μοντέρνα στέγαστρα παραλίας για καφέ, εστιατόρια και μπαρ δίπλα σε υδάτινα σώματα. Τα ξενοδοχεία και τα επαρχιακά κλαμπ θα χρησιμοποιήσουν τις σκηνές γρήγορης συναρμολόγησης για χώρους εστίασης και χώρους σαλονιού στην παραλία, οι οποίες μπορούν επιπλέον να επωνυμηθούν ή να διαμορφωθούν σύμφωνα με τη γενική ιδέα της περιοχής.

Διάφοροι τύποι πλαισίων και υλικών επίστρωσης καθιστούν δυνατή τη δημιουργία μοναδικού σχεδιασμού περιπτέρων που θα ταιριάζουν ομαλά σε οποιοδήποτε τοπίο και θα ξεχωρίζουν τον χώρο από τους ανταγωνιστές του με ευνοϊκό φως.

Οι ελαφριές και ανθεκτικές σκηνές της LUXTENT θα προστατεύουν τους επισκέπτες και τους εσωτερικούς χώρους από πιτσιλιές, άμμο και αέρα, ενώ τα συστήματα κλιματισμού και αερισμού θα εξασφαλίζουν άνετη αναψυχή σε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Σκηνές για μπαρ και νυχτερινά κέντρα

Τα νυχτερινά κέντρα με σκηνές που γίνονται όλο το χρόνο είναι μια νέα τάση που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα κάθε χρόνο. Αυτές οι σκηνές είναι ελαφριές, αξιόπιστες, ασφαλείς και ευρύχωρες τέντες που καθιστούν δυνατή τη διοργάνωση σχεδόν οποιουδήποτε τύπου ψυχαγωγικών εκδηλώσεων: πάρτι αφρού, χορούς και μουσικούς διαγωνισμούς, διακοπές και διαγωνισμούς με μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Ένας χώρος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ένα περίπτερο για υπαίθριες δραστηριότητες φεστιβάλ ή για να αυξήσει τον αριθμό των θέσεων. Οι σκηνές της LUXTENT καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ατμοσφαιρικών κλαμπ σε οποιοδήποτε μέρος επιλεγεί από τον διοργανωτή, από μια παραλία με άμμο μέχρι έναν δρόμο της πόλης.

Πλήρες εστιατόριο (Επιχείρηση εστιατορίου)

Όσον αφορά την αγορά ενός νέου εστιατορίου ή την επέκταση ενός υπάρχοντος, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εξετάζουν μόνο κλασικούς τύπους χώρων. Ωστόσο, οι σύγχρονες τεχνολογίες καθιστούν δυνατή την κατασκευή ενός εστιατορίου σε εξωτερικούς χώρους σε εξαιρετικά σύντομους χρόνους, καθώς η ανέγερση σκηνών δεν απαιτεί προετοιμασία τεκμηρίωσης σχεδιασμού ή πρόσθετες εγκρίσεις από τις κρατικές αρχές.

Μια τέτοια προσέγγιση θα είναι πολύ φθηνότερη. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε ένα χρόνο για τους πρώτους επισκέπτες, όπως συμβαίνει με τα κτίρια με τετράγωνα ή τούβλα.

Αυτό δεν θα είναι απλώς μια καλοκαιρινή βεράντα, αλλά μάλλον ένα τελειωμένο εστιατόριο ικανό να δέχεται επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Για το σκοπό αυτό εκτελούνται εργασίες θέρμανσης και στεγανοποίησης στο περίπτερο, καθώς και υαλοπίνακες, εφόσον προβλέπεται από το μελετητικό έργο. Ως αποτέλεσμα, οι χώροι του εστιατορίου είναι θερμομονωμένοι και αντιανεμικοί, γεγονός που επιτρέπει στους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα μέσα στο χώρο.

Η αγορά ενός έτοιμου καφέ ή ενός εστιατορίου είναι μια ενδιαφέρουσα λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησης στον τομέα της εστίασης. Και θα ήταν καλύτερα να το ξεκινήσετε όχι με ένα μικρό σημείο, αλλά με έναν χώρο ολοκλήρωσης σε ένα περίπτερο!

Αίθουσες δεξιώσεων

Οι αίθουσες δεξιώσεων και τα θεματικά καφέ και εστιατόρια σε σκηνές είναι μια νέα τάση στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Η εταιρεία μας προσφέρει ευρύχωρες κατασκευές σκηνών στις οποίες μπορείτε να εξοπλίσετε πίστες χορού, σκηνή, χώρο μπαρ και άλλα στοιχεία σύγχρονων κλαμπ. Οι σκηνές δεξιώσεων LUXTENT είναι ιδανικές για εποχιακά πάρτι, γιορτές και μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις. Τέντες υψηλής ποιότητας, ανθεκτικές και αξιόπιστες, συναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα, μπορούν να εξοπλιστούν με κλιματική τεχνολογία και φωτισμό. Μια ποικιλία χρωμάτων, η διακοσμητική ζώνη και οποιαδήποτε μορφή κατασκευής σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια μεμονωμένη λύση για κάθε περίσταση.

Πάρτε μια προσφορά

Οι σκηνές και οι τέντες για εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως προσωρινές επιλογές για την επέκταση των χώρων για τη θερινή περίοδο ή για την εκτέλεση εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας και ως μόνιμοι χώροι για ολόκληρο το έτος. Το φάσμα εφαρμογής της υπαίθριας σκηνής καφέ είναι εκτεταμένο:

  • Εστιατόρια και καφετέριες;
  • Προσωρινές καλοκαιρινές βεράντες;
  • Υπαίθριες υπηρεσίες και catering;
  • Μπαρ και καφετέριες σε παραλίες και προβλήτες;
  • Νυχτερινά κέντρα και άλλα καταστήματα δημόσιας εστίασης.

Τέντες εξωτερικού χώρου για εστιατόρια στην Ελλάδα

Οι σύγχρονες τέντες εμπορικών εστιατορίων καθιστούν δυνατή τη διευθέτηση του χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται άνετα σε κάθε καιρό. Μπορείτε εύκολα να τακτοποιήσετε έπιπλα σε ευρύχωρους χώρους, ενώ τα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού θα δημιουργήσουν την άνετη θερμοκρασία. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε branding σκηνής με στέγαστρο εστιατορίου ή ξεχωριστές ζώνες, διάταξη εσωτερικών χώρων με συστήματα φωτισμού, έπιπλα και διακόσμηση στο στυλ του χώρου. Λόγω της υψηλής ταχύτητας συναρμολόγησης και της απλότητας του σχεδιασμού, ένα εξωτερικό περίπτερο για ένα εστιατόριο ή ένα καφέ μπορεί να γίνει μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος κατά την υψηλή περίοδο. Εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία LUXTENT συνεργάζεται με διάφορους εκπροσώπους του εστιατορίου. Αυτή η εμπειρία επιτρέπει στην εταιρεία να βρίσκει λύσεις ακόμα και για τις πιο ασυνήθιστες και περίπλοκες παραγγελίες, ενώ προσφέρει βασικά σχέδια με το κλειδί στο χέρι σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων, σχημάτων, σχεδίασης και εσωτερικού χώρου.

Προσφέρουμε μια ποικιλία σχεδιασμού εστιατορίου υπαίθριας σκηνής

Όλοι οι τομείς εφαρμογής

Έχουμε λάβει μέρος σε εκατοντάδες εκδηλώσεις και γιορτές. Ρίξτε μια ματιά στο χαρτοφυλάκιό μας και ελέγξτε τη γκάμα των σκηνών για να επιλέξετε μια τέλεια, ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τη σημαντική εκδήλωση ή την επιχείρησή σας.

Η πολυετής εμπειρία σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες εστιατορίων μας επιτρέπει να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για τις πιο ασυνήθιστες και αποκλειστικές παραγγελίες. Ως εκ τούτου, θα βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς ή θα σχεδιάσουμε μια ατομική σκηνή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Προσπαθούμε να κάνουμε τις τέντες μας όχι μόνο λειτουργικές, αλλά και άνετες. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για τη δημιουργία άνετων και βολικών χώρων για αθλητικές δραστηριότητες.

Οι σκηνές μας χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και ευελιξία καθώς και από ποιοτικό σχεδιασμό. Τους κάνει κάτι περισσότερο από λειτουργικούς χώρους και θα συμπληρώσει τον ιστότοπο με μια όμορφη αρχιτεκτονική λύση.

Οι σκηνές μας είναι πολλαπλών χρήσεων. είναι φτιαγμένα για να συνδυάζονται με το τοπίο, να ταιριάζουν σε οποιεσδήποτε αρχιτεκτονικές μορφές και ταυτόχρονα να επιτελούν σημαντικές λειτουργίες.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά των παραγγελιών από τους πελάτες μας και, ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να λύσουμε ακόμη και τις πιο σύνθετες εργασίες, παρέχοντας σε κάθε επιχείρηση παραγωγής τις απαραίτητες και λειτουργικές τέντες.

Εκδηλώσεις

Έχουμε λάβει μέρος σε εκατοντάδες εκδηλώσεις και γιορτές. Ρίξτε μια ματιά στο χαρτοφυλάκιό μας και ελέγξτε τη γκάμα των σκηνών για να επιλέξετε μια τέλεια, ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τη σημαντική εκδήλωση ή την επιχείρησή σας.

Επιχείρηση εστιατορίου

Η πολυετής εμπειρία σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες εστιατορίων μας επιτρέπει να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για τις πιο ασυνήθιστες και αποκλειστικές παραγγελίες. Ως εκ τούτου, θα βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς ή θα σχεδιάσουμε μια ατομική σκηνή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Αθλημα

Προσπαθούμε να κάνουμε τις τέντες μας όχι μόνο λειτουργικές, αλλά και άνετες. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για τη δημιουργία άνετων και βολικών χώρων για αθλητικές δραστηριότητες.

Του ιδιωτικού τομέα

Οι σκηνές μας χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και ευελιξία καθώς και από ποιοτικό σχεδιασμό. Τους κάνει κάτι περισσότερο από λειτουργικούς χώρους και θα συμπληρώσει τον ιστότοπο με μια όμορφη αρχιτεκτονική λύση.

Αρχιτεκτονική

Οι σκηνές μας είναι πολλαπλών χρήσεων. είναι φτιαγμένα για να συνδυάζονται με το τοπίο, να ταιριάζουν σε οποιεσδήποτε αρχιτεκτονικές μορφές και ταυτόχρονα να επιτελούν σημαντικές λειτουργίες.

Βιομηχανία

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά των παραγγελιών από τους πελάτες μας και, ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να λύσουμε ακόμη και τις πιο σύνθετες εργασίες, παρέχοντας σε κάθε επιχείρηση παραγωγής τις απαραίτητες και λειτουργικές τέντες.