Σκηνές για εκδηλώσεις

Τέντες εκδήλωσης

Εταιρικές εκδηλώσεις

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ευρύχωρο και κομψό περίπτερο για μια εταιρική εκδήλωση από εμάς. Οι σκηνές LUXTENT μπορούν να είναι οποιουδήποτε μεγέθους και διαμόρφωσης και παρέχουν τη δυνατότητα χωροθέτησης για κάθε είδους δραστηριότητα: χώρο για παιδιά, ζώνες φωτογραφιών, εργαστήρια και ήρεμη αναψυχή, ντουλάπες ή ακόμα και δωμάτια καπνιστών.

Μπορείτε να τακτοποιήσετε περαιτέρω τον εσωτερικό χώρο προσθέτοντας έπιπλα, φωτισμό, κλιματισμό ή σύστημα θέρμανσης, να βάψετε το εξωτερικό με επώνυμα χρώματα και να επισυνάψετε ένα λογότυπο μάρκας στη σκηνή. Τα σύγχρονα μεγάλα περίπτερα για εταιρικές εκδηλώσεις θα είναι άνετα, ευρύχωρα και ασφαλή, ενώ η εγκατάσταση και η αποσυναρμολόγηση τους θα είναι απλή και γρήγορη.

Σκηνές για Μαζικές Εκδηλώσεις

Οι σκηνές εκδηλώσεων είναι κατάλληλες για διοργάνωση φεστιβάλ, συναυλιών και άλλων μαζικών εκδηλώσεων οποιασδήποτε κλίμακας. Τα μεγάλα περίπτερα για εκδηλώσεις δεν έχουν σχεδόν κανένα περιορισμό όσον αφορά το μέγεθος και το σχήμα: μπορούν να τοποθετηθούν χωριστά ή να συνδυαστούν σε μια ενιαία ομάδα τεντών με άνετο μικροκλίμα, σύστημα φωτισμού και αερισμού στο εσωτερικό.

Ανάλογα με την τοποθεσία, τις καιρικές συνθήκες και τον αριθμό των επισκεπτών, μπορείτε να παραγγείλετε περίπτερα για εκδηλώσεις σύμφωνα με ένα μεμονωμένο έργο και επιπλέον να ονομάσετε ξεχωριστές ζώνες ή ολόκληρη τη σκηνή στο σύνολό της.

Τα περίπτερα LUXTENT εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Τέντες εκδήλωσης
Τέντες εκδήλωσης

Σκηνή για γάμους

Ευρύχωρα και κομψά εξωτερικά περίπτερα γάμου όχι μόνο αντικαθιστούν το εστιατόριο, αλλά καθιστούν επίσης δυνατή τη διοργάνωση της γιορτής σχεδόν σε οποιαδήποτε τοποθεσία, καθιστώντας την όμορφη και άνετη για όλους τους επισκέπτες. Οι ελαφριές και ευάερες σκηνές θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα των διακοπών και θα γίνουν ένα τέλειο μέρος για μια υπαίθρια γαμήλια τελετή, μετά την οποία θα μετατραπούν σε μια αίθουσα δεξιώσεων, μια πίστα και μια ζώνη φωτογραφιών. Το περίπτερο γάμου μπορεί να φιλοξενήσει οποιονδήποτε αριθμό καλεσμένων και ο καθένας από αυτούς θα αισθάνεται άνετα λόγω της άνετης οργάνωσης του εσωτερικού χώρου καθώς και των συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού.

Προσφέρουμε επίσης εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση περιπτέρων, καθώς και παροχή επίπλων και συστημάτων φωτισμού.

Με το LUXTENT, η γιορτή του γάμου σας θα είναι άψογη!

Εκθέσεις

Προσφέρουμε κομψά και άνετα περίπτερα για εκθεσιακές εκδηλώσεις οποιασδήποτε κλίμακας. Οι σύγχρονες σκηνές LUXTENT καθιστούν δυνατή τη δημιουργία άνετων χώρων και την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών στους επισκέπτες με πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο, τόσο εντός όσο και εκτός των εκθεσιακών χώρων.

Μια μεγάλη γκάμα υλικών και σχημάτων σάς επιτρέπει να ζωντανεύετε οποιεσδήποτε σχεδιαστικές ιδέες: από μέτριες και μειωμένες προσωπικές εκθέσεις έως φωτεινές και εκκεντρικές μαζικές εκδηλώσεις.

Το περίπτερο της έκθεσης μπορεί επιπλέον να εξοπλιστεί με τα απαραίτητα έπιπλα ή να σχεδιαστεί σε εταιρικό στυλ με το λογότυπο να είναι προσαρτημένο στους επιλεγμένους χώρους ή σε ολόκληρη τη σκηνή. Αυτό θα δώσει έμφαση στο περίπτερο στην έκθεση και θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.

Θεματικές εκθέσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, παρουσιάσεις μηχανών, καινοτομίες και νέα προϊόντα – κάθε εκδήλωση θα μείνει αξέχαστη και γόνιμη με τέντες LUXTENT.

Τέντες εκδήλωσης
Τέντες εκδήλωσης

Παρουσιάσεις

Οι παρουσιάσεις είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση ενός έργου ή μιας επωνυμίας συνολικά και δίνεται μεγάλη προσοχή στην οργάνωσή τους. Η LUXTENT προσφέρει θεματικά περίπτερα ειδικά για τέτοιες εκδηλώσεις. Τέντες με σχεδιασμό επωνυμίας και φωτεινά λογότυπα θα προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών και θα γίνουν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για αναφορές φωτογραφιών και βίντεο, ενώ η βολική διάταξη διαφόρων ζωνών, ο εντυπωσιακός φωτισμός και η εσωτερική διακόσμηση θα ενισχύσουν τη θετική εικόνα της εταιρείας. Η γρήγορη συναρμολόγηση σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος, οποιοδήποτε μέγεθος σκηνής και η διαθέσιμη τιμή καθιστούν τα περίπτερα σκηνών την τέλεια λύση για την οργάνωση παρουσιάσεων.

Ιδιωτικά πάρτι

Γενέθλια, επέτειος, συγκέντρωση φίλων, διακοπές για παιδιά – οποιεσδήποτε οικογενειακές ή ιδιωτικές γιορτές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κομψά και ευρύχωρα περίπτερα. Το περίπτερο LUXTENT για εκδηλώσεις διακοπών θα γίνει μια καλύτερη εναλλακτική λύση σε ένα εστιατόριο, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει οποιονδήποτε αριθμό επισκεπτών και να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε μέρος. Οι διακοπές θα είναι άνετες σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χάρη στο σύγχρονο σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού αέρα, ενώ ο σχεδιασμός που περιλαμβάνει εξαιρετικό φωτισμό θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα διακοπών που οι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα θυμούνται για πάντα.

Τέντες εκδήλωσης
Τέντες εκδήλωσης

Πάρτι αποφοίτησης

Το πάρτι αποφοίτησης είναι ένα γεγονός που κάθε νέος θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του και είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε αυτές τις διακοπές όμορφες και φωτεινές.

Η LUXTENT προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης σκηνής για πάρτι αποφοίτησης.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες σκηνές, είναι δυνατό όχι μόνο να δημιουργήσετε τον ιστότοπο για την εκδήλωση, αλλά και να του παρέχετε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κάνετε τις διακοπές αξέχαστες. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του περιπτέρου για οποιονδήποτε αριθμό επισκεπτών και να παραγγείλετε διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας χρώματα του εκπαιδευτικού ιδρύματος ή το επιλεγμένο στυλ. Ο ασυνήθιστος φωτισμός και οι φωτεινές ζώνες φωτογραφιών θα κάνουν την εκδήλωση συγκινητική και ατμοσφαιρική, κάτι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους νέους.

Έκθεση αυτοκινήτου

Εξερευνήστε τα πολυτελή μας καταφύγια εκδηλώσεων που είναι προσαρμοσμένα για εκθέσεις αυτοκινήτων. Οι σκηνές μας για έκθεση αυτοκινήτου συνδυάζουν άψογα το στυλ και τη λειτουργικότητα, παρέχοντας μια ιδανική λύση για την προβολή οχημάτων. Οι σκηνές για επιλογές έκθεσης αυτοκινήτων προσφέρουν ανθεκτικά και κομψά σχέδια, εξασφαλίζοντας προστασία από τις καιρικές συνθήκες για την έκθεση αυτοκινήτου σας.

Οι υψηλής ποιότητας σκηνές μας είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας μια ανθεκτική λύση για υπαίθριες εκθέσεις αυτοκινήτων. Κάντε μια μόνιμη εντύπωση και επαναπροσδιορίστε τον χώρο του αυτοκινήτου σας επιλέγοντας τις κορυφαίες σκηνές μας.

Έκθεση αυτοκινήτου

Πάρτε μια προσφορά

Προμηθευτής σκηνής εκδηλώσεων

Η LUXTENT παράγει, πουλά και εκμισθώνει προκατασκευασμένα περίπτερα για εκδηλώσεις. Οι σύγχρονες σκηνές μας χρησιμοποιούνται για τη διοργάνωση όλων των τύπων εκδηλώσεων, από μικρά ιδιωτικά πάρτι έως μεγάλες μαζικές διακοπές με πολλές χιλιάδες επισκέπτες:

  • Γάμοι και οικογενειακές διακοπές;
  • Εκθέσεις και παρουσιάσεις;
  • αθλητικούς αγώνες;
  • Εταιρικά πάρτι και ομαδικά κτίρια;
  • Διακοπές και πανηγύρια της πόλης.

Τέντες και τέντες για εκδηλώσεις

Πολλές εταιρείες και ιδιώτες προτιμούν τα περίπτερα με σκηνές, καθώς αυτή είναι μια βολική και προσιτή μέθοδος διοργάνωσης μιας εκδήλωσης με άνεση και μέσα στην ιδέα, ειδικά όταν οι διαθέσιμες σταθερές τοποθεσίες δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους καλεσμένους.

Ακόμη και μεγάλα κιόσκια συναρμολογούνται εύκολα και εξίσου εύκολο να αποσυναρμολογηθούν μετά την εκδήλωση. Θα παρέχουν καταφύγιο από τις κακές καιρικές συνθήκες, τον άνεμο ή τον ήλιο που καίει, ενώ οι εκτεταμένες δυνατότητες πρόσθετου εσωτερικού εξοπλισμού θα κάνουν το κλίμα μέσα στη σκηνή άνετο όλες τις εποχές. Η ποικιλία των σχημάτων, των μεγεθών και των επιλογών σχεδίασης καθιστά δυνατή την επιλογή της σκηνής ή του περιπτέρου που είναι πιο κατάλληλο για την εκδήλωση, την εποχή και τον αριθμό των καλεσμένων, κάνοντας ταυτόχρονα την τέντα να συνδυάζεται άψογα με το γύρω τοπίο. Είναι επίσης δυνατό να παραγγείλετε επωνυμία του περιπτέρου και να το διακοσμήσετε με το επιλεγμένο στυλ.

Όλα τα προϊόντα LUXTENT είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας και συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Όλοι οι τομείς εφαρμογής

Έχουμε λάβει μέρος σε εκατοντάδες εκδηλώσεις και γιορτές. Ρίξτε μια ματιά στο χαρτοφυλάκιό μας και ελέγξτε τη γκάμα των σκηνών για να επιλέξετε μια τέλεια, ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τη σημαντική εκδήλωση ή την επιχείρησή σας.

Η πολυετής εμπειρία σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες εστιατορίων μας επιτρέπει να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για τις πιο ασυνήθιστες και αποκλειστικές παραγγελίες. Ως εκ τούτου, θα βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς ή θα σχεδιάσουμε μια ατομική σκηνή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Προσπαθούμε να κάνουμε τις τέντες μας όχι μόνο λειτουργικές, αλλά και άνετες. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για τη δημιουργία άνετων και βολικών χώρων για αθλητικές δραστηριότητες.

Οι σκηνές μας χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και ευελιξία καθώς και από ποιοτικό σχεδιασμό. Τους κάνει κάτι περισσότερο από λειτουργικούς χώρους και θα συμπληρώσει τον ιστότοπο με μια όμορφη αρχιτεκτονική λύση.

Οι σκηνές μας είναι πολλαπλών χρήσεων. είναι φτιαγμένα για να συνδυάζονται με το τοπίο, να ταιριάζουν σε οποιεσδήποτε αρχιτεκτονικές μορφές και ταυτόχρονα να επιτελούν σημαντικές λειτουργίες.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά των παραγγελιών από τους πελάτες μας και, ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να λύσουμε ακόμη και τις πιο σύνθετες εργασίες, παρέχοντας σε κάθε επιχείρηση παραγωγής τις απαραίτητες και λειτουργικές τέντες.

Εκδηλώσεις

Έχουμε λάβει μέρος σε εκατοντάδες εκδηλώσεις και γιορτές. Ρίξτε μια ματιά στο χαρτοφυλάκιό μας και ελέγξτε τη γκάμα των σκηνών για να επιλέξετε μια τέλεια, ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τη σημαντική εκδήλωση ή την επιχείρησή σας.

Επιχείρηση εστιατορίου

Η πολυετής εμπειρία σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες εστιατορίων μας επιτρέπει να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για τις πιο ασυνήθιστες και αποκλειστικές παραγγελίες. Ως εκ τούτου, θα βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς ή θα σχεδιάσουμε μια ατομική σκηνή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Αθλημα

Προσπαθούμε να κάνουμε τις τέντες μας όχι μόνο λειτουργικές, αλλά και άνετες. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για τη δημιουργία άνετων και βολικών χώρων για αθλητικές δραστηριότητες.

Του ιδιωτικού τομέα

Οι σκηνές μας χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και ευελιξία καθώς και από ποιοτικό σχεδιασμό. Τους κάνει κάτι περισσότερο από λειτουργικούς χώρους και θα συμπληρώσει τον ιστότοπο με μια όμορφη αρχιτεκτονική λύση.

Αρχιτεκτονική

Οι σκηνές μας είναι πολλαπλών χρήσεων. είναι φτιαγμένα για να συνδυάζονται με το τοπίο, να ταιριάζουν σε οποιεσδήποτε αρχιτεκτονικές μορφές και ταυτόχρονα να επιτελούν σημαντικές λειτουργίες.

Βιομηχανία

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά των παραγγελιών από τους πελάτες μας και, ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να λύσουμε ακόμη και τις πιο σύνθετες εργασίες, παρέχοντας σε κάθε επιχείρηση παραγωγής τις απαραίτητες και λειτουργικές τέντες.