Glamping σκηνές

LUXTENT

Σχέδιο

Πώληση

Υπηρεσία

Σχέδιο

Πώληση

Υπηρεσία

Επιλογές μεγέθους Glamping

GeoDome 6

Διαστάσεις Δομής

Διάμετρος:
Υψος:
Περιοχή:

6 m
3,6 m
28 m2

GeoDome 7

Διαστάσεις Δομής

Διάμετρος:
Υψος:
Περιοχή:

7 m
4,2 m
38 m2

GeoDome 8

Διαστάσεις Δομής

Διάμετρος:
Υψος:
Περιοχή:

8 m
4 m
50 m2

GeoDome Individual

Διαστάσεις Δομής

Διάμετρος:
Υψος:
Περιοχή:

up to 4 m
up to 2,5 m
up to 20 m2

Παραγγείλετε ένα έργο glamping

Σφαιρικές σκηνές Glamping

EcoDome

Το EcoDome είναι μια κατασκευή ξυλείας από καπλαμά με σφαιρική επένδυση, ιδανική για εφαρμογές λάμψης. Χάρη στο ξύλινο πλαίσιο, αυτό το glamping θα απελευθερωθεί στο περιβάλλον.

Οι ξύλινες κατασκευές θόλου για κάμπινγκ γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς κάθε χρόνο στους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων. Τέτοιες κατοικίες διακρίνονται από αξεπέραστη βιωσιμότητα, φιλικότητα προς το περιβάλλον και αξιοπιστία, και έχουν επίσης κομψό και ταυτόχρονα λειτουργικό σχεδιασμό.

GeoDome

Το GeoDome είναι μια κατασκευή για γρήγορη ανέγερση σπιτιών glamping. Χάρη στο ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου, αυτές οι σκηνές glamping είναι εύκολο να κατασκευαστούν και να τοποθετηθούν, γεγονός που θα τους προσφέρει ένα κέντρο αναψυχής στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Οι κατασκευές θόλου από χάλυβα έχουν κερδίσει σημαντική έλξη στο κάμπινγκ λόγω του μοναδικού συνδυασμού αντοχής, ευελιξίας και ευκολίας. Ενσωματώνοντας απρόσκοπτα το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με την καινοτόμο μηχανική, αυτοί οι θόλοι όχι μόνο προσφέρουν ισχυρή προστασία από διάφορες καιρικές συνθήκες, αλλά συμβάλλουν επίσης σε μια βελτιωμένη εμπειρία κάμπινγκ. Καθώς περισσότεροι κατασκηνωτές επιλέγουν αυτά τα μοντέρνα καταφύγια αντί για τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, το είδος θόλου από ατσάλινο πλαίσιο είναι έτοιμο για σταθερή ανάπτυξη και εξέλιξη, διαμορφώνοντας το μέλλον των τουριστικών καταλυμάτων.

EcoChalet

Το μοντέλο EcoChalet είναι μια κατασκευή glulam σε μορφή τετράσφαιρας (τετράγωνη βάση με στρογγυλεμένους θόλους). Ιδανικό για την οργάνωση ενός χώρου εστίασης, ενός διοικητικού κτιρίου, μιας δεξίωσης, μιας πλατφόρμας εκδηλώσεων και πολλά άλλα.

Η κατασκευή με τοξωτό ξύλινο πλαίσιο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απολαύσετε και να διασκεδάσετε ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική ακεραιότητα. Επιπλέον, το κουβούκλιο προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ειδικές εκδηλώσεις στην τουριστική σας περιοχή. Η προσθήκη ενός θόλου στον εξωτερικό σας χώρο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε χώρου, καθώς και να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον όπου οι κατασκηνωτές μπορούν να περνούν χρόνο μαζί.

Οι τέντες με ξύλινο πλαίσιο θα είναι ανθεκτικές στα στοιχεία, καθιστώντας τις μια φανταστική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Κατά την κατασκευή τουριστικών κάμπινγκ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LUXTENT σφαιρικές σκηνές glamping, οι οποίες θα παρέχουν διαμονή στους επισκέπτες όλο το χρόνο.

Συλλογή φωτογραφιών με θόλους Glamping

Επιλογές γέμισης Glamping

Αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη τώρα

Glamping εσωτερικά παραδείγματα

Η λέξη Glamping σημαίνει “glamorous camping”. Στην πραγματικότητα, το glamping συνδυάζει την άνεση ενός δωματίου ξενοδοχείου με τη δυνατότητα υπαίθριας αναψυχής.

Από πολλές απόψεις, λόγω της παρουσίας όλων των ανέσεων, ακόμη και στη μέση βουνών ή ερήμων, αυτό το είδος αναψυχής έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Πρόσθετα για σκηνή Glamping

Θέρμανση

Χρησιμοποιούμε ειδική μόνωση που παρέχει ζεστασιά κατά τους σκληρούς χειμερινούς μήνες και εμποδίζει την υπερβολική ζέστη το καλοκαίρι.

Τζάμια

Το πανοραμικό γυαλί χρησιμοποιείται στο θόλο, ενώ παρέχεται επίσης η εγκατάσταση παραθύρου στην οροφή της κατασκευής.

Πόρτες

Το Modular glamping σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλές επιλογές για πόρτες και πρόσθετους προθαλάμους.

Εξαερισμός

Στα σύγχρονα glampings, ο κλιματισμός και οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες παρέχουν καθαρό αέρα.

Πωλούνται σκηνές Glamping όλο το χρόνο

Η ενεργή ανάπτυξη του οικοτουρισμού οδήγησε σε μια τέτοια λέξη στην αρχιτεκτονική όπως το “Γκλαμπινγκ” – αυτή είναι μια ξεχωριστή δομή ή ένα δίκτυο δομών, που είναι μια σκηνή αυξημένης άνεσης.

Η σκηνή Γκλαμπινγκ σάς επιτρέπει να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της υπαίθριας αναψυχής, ενώ οι παραθεριστές θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις απολαύσεις της άνεσης: έπιπλα, ντους, τουαλέτα, ηλεκτρικό ρεύμα, κλιματισμό. Όλα αυτά επιτρέπουν τη χρήση σκηνών glamping όλο το χρόνο.

Υψηλής ποιότητας θόλοι Glamping

Η αγορά σκηνών glamping στην Ελλάδα για μια τουριστική περιοχή όχι μόνο θα λύσει το ζήτημα της φιλοξενίας τουριστών με αυξημένη άνεση, αλλά και θα βοηθήσει στην οργάνωση φαγητού για τους τουρίστες, δημιουργώντας έτσι ιδανικές συνθήκες για υπαίθρια αναψυχή.

Τις περισσότερες φορές, οι σκηνές glamping έχουν σφαιρικό σχήμα, καλυμμένο με ένα πυκνό ύφασμα τέντας με πανοραμικά παράθυρα. Η δομή του θόλου glamping είναι απίστευτα ανθεκτική και μπορεί να αντέξει τόσο τις ισχυρές ριπές ανέμου όσο και την υπερβολική δομική καταπόνηση.

Κάθε γεωδαιτική σφαίρα είναι μοναδική με τον δικό της τρόπο, αλλά προσπαθήσαμε να βρούμε τις πιο σχετικές επιλογές για την κατασκευή χώρων glamping στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια σειρά λύσεων για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου glamping σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα κτίριά μας θα ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε φυσικό περιβάλλον και θα έχουν ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον.

Προσφέρουμε διάφορα συστήματα θέρμανσης και παροχής ρεύματος και των απαραίτητων επικοινωνιών. Επιπλέον, είμαστε υποστηρικτές της χρήσης υλικών υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκής παραγωγής, η οποία, μαζί με τις τεχνολογίες μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση λειτουργίας για πολλά χρόνια.

Οι σκηνές Dome glamping της LUXTENT θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε το κάμπινγκ σας στην Ελλάδα. Οι λάτρεις της υπαίθριας αναψυχής, που δεν ταξιδεύουν με σκηνές, είναι έτοιμοι να πληρώσουν πολλά χρήματα για άνετες συνθήκες διαβίωσης στη φύση, για όμορφες φωτογραφίες, γιατί εδώ και πολύ καιρό ένα ταξίδι υψηλής ποιότητας έχει αξιολογηθεί κυρίως από όμορφες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα. Και το φόντο σε τέτοιες εικόνες είναι υψηλής ποιότητας και μοντέρνα αρχιτεκτονική.

Η αναζήτηση νέων αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών εικόνων για να φιλοξενήσει τους τουρίστες παρακινεί την ανάπτυξη μιας τέτοιας κατεύθυνσης όπως το glamping. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη φασαρία της πόλης και να κρυφθείτε ανάμεσα στα δάση και τα βουνά, αλλά δεν θέλετε να στριμώξετε σε μια λιτή σκηνή, τότε το glamping είναι ιδανικό για εσάς.

Πάρτε μια προσφορά

Επαφές

Στοιχεία επικοινωνίας

| Θεσσαλονίκη, Καβάλα 8 χλμ
| +30 698 090 09 00
| Δευ-Παρ 9:00-18:00; Σαβ-Κυρ 11:30-16:30

Ανατροφοδότηση:

Στοιχεία επικοινωνίας

| AZ1008, Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, περιοχή Narimanov, 2 Abdulazal Demirchizadeh, app 25
| +994 55 630 72 73
| Δευ-Παρ 9:00-18:00; Σαβ-Κυρ 11:30-16:30

Ανατροφοδότηση:

Στοιχεία επικοινωνίας

| 220040, Δημοκρατία της Λευκορωσίας, Μινσκ, 2η λωρίδα Sobinova, 2
| +375 29 109 33 99
| Δευ-Παρ 9:00-18:00; Σαβ-Κυρ 11:30-16:30

Ανατροφοδότηση:

Στοιχεία επικοινωνίας

| Δουλεύουμε διαδικτυακά
| +375 29 164 32 33
| Δευ-Παρ 9:00-18:00; Σαβ-Κυρ 11:30-16:30

Ανατροφοδότηση:

Στοιχεία επικοινωνίας

| Ντουμπάι, Umm Suqeim Al Barsha Iridium Business Centre, Letter Box 391186
| +971 50 559 3309
| Δευ-Παρ 9:00-18:00; Σαβ-Κυρ 11:30-16:30

Ανατροφοδότηση:

Στοιχεία επικοινωνίας

| 02000, Ουκρανία, Κίεβο, οδός Sechevykh Strel’tsov, 77. BC «Smart Office»
| +380 93 177 51 99
| Δευ-Παρ 9:00-18:00; Σαβ-Κυρ 11:30-16:30

Ανατροφοδότηση:

Στοιχεία επικοινωνίας

| ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Μπρούκλιν, 8855 Bay-Parkway 4N 11214
| +1 6464631372
| Δευ-Παρ 9:00-18:00; Σαβ-Κυρ 11:30-16:30

Ανατροφοδότηση:

Τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης:

Instagram
YouTube
Pinterest
Vkontakte