Σειρά μοντέλων προκατασκευασμένων σκηνών και τεντών

Η σειρά σκηνών μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από προκατασκευασμένες τέντες κατάλληλες για διαφορετικές εργασίες. Παράγουμε τέντες από υλικά υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονα, προσφέροντας τόσο λειτουργικές όσο και όμορφες αρχιτεκτονικές λύσεις στους πελάτες μας.

Τα μοντέλα μας από αλουμίνιο και ξύλο είναι σχεδιασμένα με προκατασκευασμένες κατασκευές, διαθέτουν εσωτερικό χώρο, ο οποίος είναι απαλλαγμένος από εσωτερικές ή εξωτερικές ράβδους στήριξης. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη από 16 έως 1000 m2.

Η προκατασκευασμένη κατασκευή έχει επίσης χαρακτηριστικά για μακροχρόνια χρήση, που συνήθως περιγράφονται ως προσωρινή δομή και όχι ως απλές σκηνές, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μακροχρόνια αποθήκευση και εμπορική χρήση. Η σκηνή μας δεν χρειάζεται βασική προετοιμασία. Είναι κατάλληλο για τις περισσότερες επιφάνειες εδάφους, όπως σκυρόδεμα και γρασίδι, που συναρμολογούνται σε λίγες μόνο ημέρες (ανάλογα με το μέγεθος).

Όλες οι προκατασκευασμένες τέντες προσαρμόζουν εξωθημένο και γαλβανισμένο αλουμίνιο υψηλής αντοχής που είναι ελαφρύ, ανθεκτικό στη διάβρωση, ελκυστικό και ανθεκτικό. Τα προκατασκευασμένα κιόσκια και σκηνές μας, εύκολα αποσυναρμολογούνται και μεταφέρονται μετά τη χρήση και μπορούν να αλλάξουν σε άλλες θέσεις για πολλαπλές εγκαταστάσεις. Οι τέντες του μοντέλου μπορούν να αυξηθούν σε μέγεθος ή να αλλάξουν το σχήμα με πρόσθετα εξαρτήματα.

Πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων σκηνών LUXTENT

Σκελετός από γαλβανισμένο χάλυβα

Μη εύφλεκτη αρχιτεκτονική σκηνή

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρία

Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στηρίγματα

Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

Ανθεκτικό αρχιτεκτονικό ύφασμα σκηνής

ArcoTenso

Λειτουργική γαλβανισμένη προκατασκευασμένη σκηνή χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα κατασκευασμένη με ιταλικές τεχνολογίες. Το μέγεθος ποικίλλει από 25 m2 έως άπειρο λόγω της δυνατότητας συνδυασμού μονάδων. Υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικό ύφασμα σκηνής αντέχει σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, γεγονός που καθιστά το σχέδιο πολυχρηστικό και κατάλληλο για κάθε εκδήλωση ανεξαρτήτως εποχής.

EcoChalet

Σκηνή σχεδιαστών βαρέως τύπου για ερασιτέχνες σε οικολογικό στυλ. Σκελετός από κολλημένη ξυλεία και ειδικοί μεταλλικοί σύνδεσμοι αντέχει σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, ο θόλος μπορεί να είναι διαφανής ή κατασκευασμένος από ειδικό αρχιτεκτονικό ύφασμα του απαιτούμενου χρώματος. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια κομψή λύση για καφετέριες, βεράντες, εξοχικές κατοικίες και εκδηλώσεις.

EcoPergola

Λειτουργική και φιλική προς το περιβάλλον σκηνή με μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η σκηνή είναι κατασκευασμένη με τη βοήθεια της ιταλικής τεχνολογίας και μπορεί να υαλωθεί ή να επικαλυφθεί με αρχιτεκτονικό ύφασμα οποιουδήποτε χρώματος. Χρησιμοποιείται κυρίως για ιδιωτικά κτίρια ως στέγαστρα, στέγες ταρατσών και προσθήκες σε σπίτια, καθώς και στον τομέα των εστιατορίων για τη δημιουργία αποκλειστικών βεράντες.

GeoTenso

Η πρωτότυπη, εντυπωσιακή σκηνή με γεωδαισιακό σχήμα είναι κατασκευασμένη με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα. Ο θόλος αυτής της σκηνής είναι εξαιρετικά ψηλός, ο οποίος παρέχει μέγιστο φωτισμό και μοναδική εμφάνιση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το πλαίσιο μπορεί να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ή ξύλο. Ο θόλος μπορεί να επικαλυφθεί ή να επικαλυφθεί με αρχιτεκτονικό ύφασμα υψηλής αντοχής οποιουδήποτε χρώματος ή επιπέδου διαφάνειας. Χρησιμοποιείται για καφετέριες, ζώνες αναψυχής, ως πλανητάρια, terrarium, χειμερινούς κήπους, σαλόνια και για πολλές άλλες λύσεις.

Membrane

Οι σκηνές μεμβράνης σχεδιάζονται ξεχωριστά για τις περιπτώσεις στις οποίες χρειάζονται μη τυποποιημένες λύσεις. Είναι κατασκευασμένα χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα, στερεώνονται με άγκυρες και χαρακτηρίζονται από το μοναδικό ορθάνοιχτο σχήμα του θόλου. μπορούν να φιλοξενήσουν 100 άτομα και πάνω, ανάλογα με το μοντέλο και τις διαστάσεις της σκηνής. Είναι ιδανικά για χώρους αναψυχής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής ζέστης, αθλητικούς χώρους και χώρους εστίασης.

Δημοφιλείς προκατασκευασμένες σκηνές