Πέργολες για εστιατόριο

EcoPergola

Σειρά μοντέλων EcoPergola

Επιλογή μεγέθους σχεδίου

EcoPergola 16 m²

Παράμετροι μονάδας

Πλάτος:
Μήκος:

4 μ
4 μ

Χωρητικότητα

Συμπόσιο:
Μπουφές:

10 pers
16 pers

Επιλογή μεγέθους σχεδίου

EcoPergola 24 m²

Παράμετροι μονάδας

Πλάτος:
Μήκος:

4 μ
6 μ

Χωρητικότητα

Συμπόσιο:
Μπουφές:

14 pers
24 pers

EcoPergola Individual

Λάβετε μια προσφορά
για το μοντέλο EcoPergola

Διαμόρφωση ξύλινης πέργκολας

Διαμόρφωση ξύλινου πλαισίου

Κολλημένη ξυλεία
Αξεσουάρ από ανοξείδωτο χάλυβα

Υλικό επίστρωσης

Πυράντοχη αρχιτεκτονική σκηνή
Τριπλό σκληρυμένο γυαλί (προαιρετικά)
Διαφανές PVC ύφασμα
Πολυανθρακικό (προαιρετικό)
Έγχρωμο PVC ύφασμα
Επιλογή χρώματος σύμφωνα με RAL

Κύρια πλεονεκτήματα του εστιατορίου με πέργκολες

Αντέχει σε φορτία ανέμου και χιονιού

Πρωτόκολλα δοκιμών του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών

Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στηρίγματα

Ιταλική τεχνολογία

Σχεδιαστική γκαλερί EcoPergola

Λάβετε μια προσφορά
για το μοντέλο EcoPergola

Ξύλινες πέργκολες για εστιατόριο

Μινιμαλιστική και κομψή ορθογώνια πέργκολα για εστιατόρια με ανθεκτικό ξύλινο σκελετό από κολλημένη ξυλεία χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα. Αυτή η πέργκολα μπορεί να τοποθετηθεί χωριστά ή να βρίσκεται δίπλα σε κτίριο και είναι κατάλληλη για χρήση όλο το χρόνο.

Η πέργκολα συμπληρώνεται με γυάλινη επίστρωση ή ειδικά υφάσματα σκηνής PVC διαφόρων χρωμάτων και υφών. Η επωνυμία είναι επίσης δυνατή κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Η ελάχιστη επιφάνεια του EcoPergola είναι 16 μ2, αλλά για μεγάλους χώρους, μπορούν να κατασκευαστούν τέντες οποιουδήποτε μεγέθους.

Λόγω της λειτουργικότητας και της πρακτικότητάς του, το EcoPergola είναι μια εξαιρετική επιλογή για καφέ και εστιατόρια. Χρησιμοποιείται ευρέως στο τμήμα HoReCa για την αύξηση του αριθμού των θέσεων, του εξοπλισμού των βεράντες, των ανοιχτών χώρων και των χώρων αναψυχής, καθώς και στον ιδιωτικό τομέα για τη δημιουργία άνετων και κομψών βεράντες.

Η πέργκολα είναι ένα χαρακτηριστικό υπαίθριου κήπου που σχηματίζει ένα σκιερό διάδρομο πεζών, διάβαση ή χώρο καθιστικού κατακόρυφων στύλων ή πυλώνων που συνήθως υποστηρίζουν εγκάρσιες δοκούς και ένα ανθεκτικό ανοιχτό πλέγμα.

Ξύλινες πέργκολες προς πώληση στην Ελλάδα

Σχεδιάστε κατασκευές για εμπορικές δραστηριότητες, οι πέργκολες μας για εστιατόρια και ξενοδοχεία προσαρμόζονται σε κάθε τύπο εξωτερικού χώρου και σας επιτρέπουν να αυξήσετε τη χωρητικότητά σας όλο το χρόνο. Η τοποθέτηση πέργκολας εστιατορίου έχει το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτεί βαριά κατασκευή.

Η επιτυχία των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων έγκειται στην ικανότητά σας να προσελκύετε και να διατηρείτε πελάτες, αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, πρέπει να βελτιστοποιηθούν και να συνδυαστούν σωστά διάφοροι παράγοντες. Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας είναι απαραίτητη, αλλά πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να πουλήσετε την εικόνα σας και να μεγιστοποιήσετε την προβολή σας. Η πέργκολα είναι μια αισθητική, άνετη και λειτουργική κατασκευή. Εάν τοποθετηθεί στρατηγικά, μπορεί να προσθέσει σημαντική αξία στην ανταποκρινόμενη προσφορά σας. Εδώ έρχεται η πέργκολα εστιατορίου, ως μια ευέλικτη και κομψή λύση για λειτουργία και προσαρμογή στις ανάγκες σας.

Τα εστιατόρια, οι πιτσαρίες, τα μπαρ, οι ζυθοποιίες και τα ξενοδοχεία σας συχνάζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά η πραγματική κορύφωση της προσέλευσης εμφανίζεται για πολλούς από εσάς την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν το κλίμα είναι πιο ζεστό. Η παραμονή σε εσωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι περισσότερο ανάγκη παρά επιλογή. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα εστιατόρια προσπαθούν να εξοπλιστούν ενάντια στους κλιματικούς κινδύνους τοποθετώντας περσίδες, καλυμμένες κληματαριές ή αδιάβροχες ομπρέλες. Αυτοί οι χώροι βελτιστοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και όταν αρχίζει να κάνει κρύο, προσπαθώντας να αντισταθμίσουν τις χειμερινές ενοχλήσεις με την εγκατάσταση συστήματα θέρμανσης. Ωστόσο, σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων, ισχυρών ανέμων ή ιδιαίτερα δύσκολων καιρικών συνθηκών, αυτές οι λύσεις δεν είναι ιδανικές και μπορεί να μην επαρκούν. Οι πέργκολες μας για μπαρ και εστιατόρια είναι συμπαγείς κατασκευές που καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ενός φιλόξενου, ασφαλούς και αεριζόμενου περιβάλλοντος, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή την εποχή. Σας επιτρέπουν να καλωσορίζετε πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για να αυξήσετε τη χωρητικότητά σας και επομένως το εισόδημά σας.

Άλλα μοντέλα